News

Open position: Financieel & Administratief Manager (FAM)

De SOLVOMET Group (KU Leuven, Dept. Chemie) is op zoek naar een Financieel en Administratief Manager (FAM).

Als FAM ben je mee verantwoordelijk voor de beheersmatige ondersteuning van het hoofd van de onderzoeksgroep en zijn staf. In die zin bekleed je een sleutelpositie binnen de dagelijkse werking. We bieden met deze job een voltijdse tewerkstelling (een aanstelling van 80% is bespreekbaar) van onbepaalde duur.

De SOLVOMET Group is een internationaal vooraanstaande onderzoeksgroep in het domein van de metallurgische chemie, aangestuurd door Koen Binnemans. De SOLVOMET Group beschikt eveneens over een industrieel servicecentrum dat de samenwerking met de metallurgische industrie in Vlaanderen en Europa vormgeeft.

De FAM wordt ingeschakeld in de SOLVOMET Management Board met Koen BinnemansPeter Tom JonesBieke OnghenaLieven Machiels en Sofia Riano.

Meer info over deze vacature: https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/55058943

Back to top Drag