+32 (0) 16 32 12 13
Sign up now

Oorlog om voetnoten in tabel van Mendelejev

May 28, 2017

Battle for footnotes in the periodic table (in Dutch)

De morgen, 8 September 2012

Zeldzame aardmetalen zijn onmisbare bouwstenen voor gsm’s, flatscreens en elektrische auto’s
‘Zeldzame aarden’, of ‘aardmetalen’. Het klinkt poëtisch maar ’s werelds machtigste naties vechten een harde strijd uit om die zeventien kostbare elementen. Die aardmetalen hebben namelijk in korte tijd miljarden levens hertekend. Geen smartphones, elektrische auto’s, laptops en automatische deurvergrendeling zonder.
download

Welcome to SOLVOMET

SOLVOMET is KU Leuven’s Centre for Solvometallurgy. SOLVOMET’s mission is to support its industrial and RTD partners in the conceptual and practical development of more sustainable solvometallurgical separation processes and new mining chemicals, which are subsequently tested using state-of-the-art lab-scale and mini pilot-scale experimental facilities.

Corporate Presentation

Visit the website of the SOLVOMET Group

Subscribe to SOLVOMET Newsletter