+32 (0) 16 32 12 13
Select Page
<style type="text/css"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->.nh_button.closed:after {content:"\33";}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->.nh_button.opened:after{content:"\32";}<!-- [et_pb_line_break_holder] --></style><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> jQuery(document).ready(function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->// Hide the div<!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery('#newhere').hide();<!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery('.nh_button').click(function(e){<!-- [et_pb_line_break_holder] -->e.preventDefault();jQuery("#newhere").slideToggle();<!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery('.nh_button').toggleClass('opened closed');<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>
Sign up now

Oorlog om voetnoten in tabel van Mendelejev

May 28, 2017

Battle for footnotes in the periodic table (in Dutch)

De morgen, 8 September 2012

Zeldzame aardmetalen zijn onmisbare bouwstenen voor gsm’s, flatscreens en elektrische auto’s
‘Zeldzame aarden’, of ‘aardmetalen’. Het klinkt poëtisch maar ’s werelds machtigste naties vechten een harde strijd uit om die zeventien kostbare elementen. Die aardmetalen hebben namelijk in korte tijd miljarden levens hertekend. Geen smartphones, elektrische auto’s, laptops en automatische deurvergrendeling zonder.
download

Welcome to SOLVOMET ISC

SOLVOMET ISC is KU Leuven’s Industrial Service Centre for Circular Hydrometallurgy. We support mining, metallurgical & recycling companies in the development of more sustainable (circular, low-energy input) hydrometallurgical processes, using state-of-the-art lab & mini-pilot scale experimental facilities.

Corporate Presentation