Stadsmijnbouw is de toekomst

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Row” custom_padding=”0px|0px|0px|0px” custom_css_main_element=”border-top: 4px solid #39b54a;” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” global_module=”5898″][et_pb_row admin_label=”row” global_parent=”5898″ custom_padding=”0px|0px|0px|0px” parallax_method_1=”off” module_id=”newhere” make_fullwidth=”on” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” background_color=”#39b54a” background_color_1=”#39b54a”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_signup admin_label=”Row” global_parent=”5898″ saved_tabs=”all” provider=”mailchimp” mailchimp_list=”Manage|add_new_account” aweber_list=”|none” title=”Register for future Solvomet news” use_background_color=”on” background_color=”#39b54a” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_focus_border_color=”off” header_font=”Source Sans Pro||||” header_font_size=”28″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” global_parent=”5898″ custom_padding=”0px|0px|0px|0px” parallax_method_1=”off” parallax_method_2=”off” parallax_method_3=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_2=”off” parallax_3=”off” module_id=”header_jp”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” global_parent=”5898″ src=”https://solvomet.eu//wp-content/uploads/2017/05/Solvomet-Logo_web.jpg” url=”https://solvomet.eu/” animation=”off” custom_margin=”20px|||” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_code admin_label=”Code” global_parent=”5898″]<style type=”text/css”><!– [et_pb_line_break_holder] –>.nh_button.closed:after {content:”\33″;}<!– [et_pb_line_break_holder] –>.nh_button.opened:after{content:”\32″;}<!– [et_pb_line_break_holder] –></style><!– [et_pb_line_break_holder] –><script type=”text/javascript”><!– [et_pb_line_break_holder] –> jQuery(document).ready(function() {<!– [et_pb_line_break_holder] –>// Hide the div<!– [et_pb_line_break_holder] –>jQuery(&#039;#newhere&#039;).hide();<!– [et_pb_line_break_holder] –>jQuery(&#039;.nh_button&#039;).click(function(e){<!– [et_pb_line_break_holder] –>e.preventDefault();jQuery(“#newhere”).slideToggle();<!– [et_pb_line_break_holder] –>jQuery(&#039;.nh_button&#039;).toggleClass(&#039;opened closed&#039;);<!– [et_pb_line_break_holder] –>});<!– [et_pb_line_break_holder] –>});<!– [et_pb_line_break_holder] –></script>[/et_pb_code][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_search admin_label=”Search” global_parent=”5898″ exclude_pages=”off” exclude_posts=”off” hide_button=”on” placeholder=”Search” max_width=”200px” button_color=”#d3d3d3″ field_bg=”#f7f7f7″ placeholder_color=”#6b6b6b” input_font=”Source Sans Pro||||” input_font_size=”18px” input_text_color=”#606060″ button_font=”Source Sans Pro||||” button_font_size=”16px” custom_margin=”20px|||” custom_css_after=”position:relative;||top: -36px;||right: 16px;||float: right;||font-size: 18px;||content: %22%9255%22;||font-family: %22ETmodules%22 !important;” custom_css_input_field=”border-radius: 24px;” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_button admin_label=”Button” global_parent=”5898″ button_url=”#” button_text=”Email News” button_alignment=”center” module_class=”nh_button closed” custom_button=”on” button_text_color=”#fcfcfc” button_bg_color=”#39b54a” button_border_width=”0px” button_border_radius=”0px” button_use_icon=”off” background_color=”#39b54a” url_new_window=”off” background_layout=”light” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_font=”Source Sans Pro||||” button_border_radius_hover=”0″ button_text_color_hover=”#e0e0e0″ /][et_pb_text admin_label=”Text” global_parent=”5898″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” text_text_color=”#e8e8e8″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_margin=”0px|0px|10px|0px” custom_padding=”0px|0px|0px|0px” text_font=”Source Sans Pro||||” text_font_size=”16px”] Sign up now [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Section” inner_shadow=”on” fullwidth=”on” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_css_main_element=” -webkit-box-shadow: 0px 3px 5px -1px rgba(50, 50, 50, 0.5);|| -moz-box-shadow: 0px 3px 5px -1px rgba(50, 50, 50, 0.5);|| box-shadow: 0px 3px 5px -1px rgba(50, 50, 50, 0.5);” global_module=”5678″][et_pb_fullwidth_menu admin_label=”Fullwidth Menu” global_parent=”5678″ background_color=”#eef4ef” text_orientation=”center” menu_font_size=”16px” menu_id=”2″ background_layout=”light” submenu_direction=”downwards” fullwidth_menu=”on” dropdown_menu_animation=”fade” active_link_color=”#ffffff” dropdown_menu_bg_color=”#39b54a” dropdown_menu_line_color=”#17b52c” dropdown_menu_text_color=”#ffffff” menu_text_color=”#373737″ menu_font=”Source Sans Pro||||” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_post_title admin_label=”Post Title” title=”on” meta=”on” author=”off” date=”on” categories=”off” comments=”off” featured_image=”on” featured_placement=”above” parallax_effect=”off” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” saved_tabs=”all” global_module=”6299″ /][et_pb_text admin_label=”Text”]

Urban mining is the future (in Dutch)

Knack, 10 October 2012

Zeldzame aardmetalen komen terecht in tal van producten, zoals gsm’s, laptops, windturbines en elektrische auto’s. Omdat die grondstoffen steeds schaarser worden, moeten we dringend naar alternatieven zoeken. Een van de mogelijkheden is de recyclage van aardmetalen uit gebruikte toestellen, wat urban mining of stadsmijnbouw wordt genoemd.

Knack_20121010_p80_455363097

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”right” area=”sidebar-1″ saved_tabs=”all” remove_border=”off” background_layout=”light” global_module=”5903″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]