+32 (0) 16 32 12 13
Sign up now

Thorium: nucleair toekomstwonder of eeuwige hype?

May 28, 2017

Thorium: nuclear future wonder or eternal hype? (in Dutch)

De morgen, 23 januari 2013

Een ‘energiewonder’, ‘de grootste doorbraak sinds het vuur’. Nu China en India zich storten op kernenergie uit thorium, beweren sommigen dat dit metaal voor onbeperkte, schone en veilige kernenergie zorgt. ‘Maar een reactor op thorium werkt met een exotische soep van reactieve stoffen.

Download

Welcome to SOLVOMET

SOLVOMET is KU Leuven’s Centre for Solvometallurgy. SOLVOMET’s mission is to support its industrial and RTD partners in the conceptual and practical development of more sustainable solvometallurgical separation processes and new mining chemicals, which are subsequently tested using state-of-the-art lab-scale and mini pilot-scale experimental facilities.

Corporate Presentation

Visit the website of the SOLVOMET Group

Subscribe to SOLVOMET Newsletter